Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym

Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym
Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1097 kalorii, 51g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,5 USD za porcję. 78 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu winnego, szalotki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sekretny Składnik (Wanilia): Garnki Z Kremem Waniliowym, Babeczki z tajemniczym składnikiem-wanilią, masłem i ekstraktem z orzechów, oraz Waniliowe Brązowe Masło I Ciasto Migdałowe Z Ciepłym Waniliowym Crème Br dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznijcie robić beurre blanc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre BlancBeurre Blanc
2
Włożyć szalotkę, ocet i wino do średniego rondla. Fasolę waniliową rozetrzeć i zeskrobać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj nasiona i STRĄCZEK do garnka i gotuj na średnim ogniu, aż w garnku nie zostanie prawie żaden płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Ubij śmietanę i na małym ogniu, dodaj zimne, pokrojone w kostkę masło, po trochu na raz, stale ubijając, aż sos będzie gęsty i zemulgowany. Zdjąć ogień i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Chleb i smażyć rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 średnie Pomidory Pokrojone W Kawałki4 średnie Pomidory Pokrojone W Kawałki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Wymieszać panko i migdały. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem, następnie pogłębiamy w mące. Zanurz się w umyciu jajecznym i zmiażdż w mieszaninie Panko-migdałowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
7
Ogrzać około 1/4 Puchar oleju roślinnego w szerokiej patelni na średnim ogniu, aż olej migotać. Smażyć rybę w 2 partiach przez około 2 do 3 minut na stronę, używając szpatułki z rowkiem, aby odwrócić rybę. Pozwól rybie osuszyć na ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Odcedzić Beurre blanc i podać bezpośrednio obok gorącej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre BlancBeurre Blanc
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn