Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym
Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1097 kalorii, 51g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,5 USD za porcję. 78 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu winnego, szalotki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sekretny Składnik (Wanilia): Garnki Z Kremem Waniliowym, Babeczki z tajemniczym składnikiem-wanilią, masłem i ekstraktem z orzechów, oraz Waniliowe Brązowe Masło I Ciasto Migdałowe Z Ciepłym Waniliowym Crème Br dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacznijcie robić beurre blanc.
Włożyć szalotkę, ocet i wino do średniego rondla. Fasolę waniliową rozetrzeć i zeskrobać nasiona.
Dodaj nasiona i STRĄCZEK do garnka i gotuj na średnim ogniu, aż w garnku nie zostanie prawie żaden płyn.
Ubij śmietanę i na małym ogniu, dodaj zimne, pokrojone w kostkę masło, po trochu na raz, stale ubijając, aż sos będzie gęsty i zemulgowany. Zdjąć ogień i doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać panko i migdały. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem, następnie pogłębiamy w mące. Zanurz się w umyciu jajecznym i zmiażdż w mieszaninie Panko-migdałowej.
Ogrzać około 1/4 Puchar oleju roślinnego w szerokiej patelni na średnim ogniu, aż olej migotać. Smażyć rybę w 2 partiach przez około 2 do 3 minut na stronę, używając szpatułki z rowkiem, aby odwrócić rybę. Pozwól rybie osuszyć na ręczniku papierowym.
Odcedzić Beurre blanc i podać bezpośrednio obok gorącej ryby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio