Tajny składnik (pastis): Pastis-glazurowana ryba z koprem włoskim

Tajny składnik (pastis): Pastis-glazurowana ryba z koprem włoskim
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Tajny składnik (pastis): Pastis-glazurowana ryba z koprem włoskim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filety z chilijskiego labraksa, cukier, liście kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajny składnik (pastis): Pastis i Persillade Nadziewane m, Pastis Jabłkowy, oraz Pastis Karmelowo-Jabłkowy.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia19
Magazyn