Tajny Składnik (Miód): Miód-Tymianek Pieczony Schab
Tajny składnik (miód): Miód-tymianek pieczony schab jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.58 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól koszerną, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tajny składnik (miód): kremowa musztarda MIODOWA do owoców morza, Schab Pieczony W Miodzie, oraz Guinness & honey polędwiczka wieprzowa glazurowana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. wyjmij wieprzowinę z lodówki 15 minut przed jej użyciem. Osuszyć ręcznikiem papierowym i obficie doprawić wieprzowinę ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, podsmażyć wieprzowinę na złoty kolor ze wszystkich stron, o 3 minuty na boki, lub 12 minut w sumie. Wyjmij wieprzowinę z patelni i dodaj wywar z kurczaka. Zeskrobać wszystkie brązowe kawałki z dna patelni i zarezerwować SOS.
Podczas gdy wieprzowina jest pieczenie, ubić razem tymianek, miód, i masło, aż całkowicie włączone. Doprawić solą i pieprzem. Ostrożnie pocierać mieszaninę na zewnątrz smażonej wieprzowiny.
Umieść wieprzowinę z miodem na wyłożonej folią blasze do pieczenia, która została lekko naoliwiona. Użyj łyżki, aby wlać dowolną mieszaninę miodu, która spływa z mięsa z powrotem na polędwicę wieprzową.
Na blachę do pieczenia wlać bulion z kurczaka z palonej patelni. Piecz wieprzowinę w piekarniku, aż wieprzowina osiągnie temperaturę wewnętrzną 63°. wyjmij wieprzowinę z piekarnika, przykryj folią i pozostaw na 10 minut. Pokroić w medaliony i podawać z sosem z patelni i kilkoma dodatkowymi gałązkami świeżego tymianku.