Tajny Składnik (Miód): Miód-Tymianek Pieczony Schab

Tajny Składnik (Miód): Miód-Tymianek Pieczony Schab
Tajny składnik (miód): Miód-tymianek pieczony schab jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.58 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól koszerną, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tajny składnik (miód): kremowa musztarda MIODOWA do owoców morza, Schab Pieczony W Miodzie, oraz Guinness & honey polędwiczka wieprzowa glazurowana.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. wyjmij wieprzowinę z lodówki 15 minut przed jej użyciem. Osuszyć ręcznikiem papierowym i obficie doprawić wieprzowinę ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, podsmażyć wieprzowinę na złoty kolor ze wszystkich stron, o 3 minuty na boki, lub 12 minut w sumie. Wyjmij wieprzowinę z patelni i dodaj wywar z kurczaka. Zeskrobać wszystkie brązowe kawałki z dna patelni i zarezerwować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podczas gdy wieprzowina jest pieczenie, ubić razem tymianek, miód, i masło, aż całkowicie włączone. Doprawić solą i pieprzem. Ostrożnie pocierać mieszaninę na zewnątrz smażonej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Umieść wieprzowinę z miodem na wyłożonej folią blasze do pieczenia, która została lekko naoliwiona. Użyj łyżki, aby wlać dowolną mieszaninę miodu, która spływa z mięsa z powrotem na polędwicę wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Na blachę do pieczenia wlać bulion z kurczaka z palonej patelni. Piecz wieprzowinę w piekarniku, aż wieprzowina osiągnie temperaturę wewnętrzną 63°. wyjmij wieprzowinę z piekarnika, przykryj folią i pozostaw na 10 minut. Pokroić w medaliony i podawać z sosem z patelni i kilkoma dodatkowymi gałązkami świeżego tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia26
Magazyn