Tajemnica Michaela Romano-zupa składnikowa
Sekretna zupa Michaela Romano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,59 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion warzywny, oliwę z oliwek, dobrze umyte pory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajny Składnik Zupa Pomidorowa, Tajny Składnik Curry Zupa Kalafiorowa, oraz Smoothies Secret Ingredient dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, pory, czosnek, sól, pieprz czarny, i pieprz Aleppo i gotować, mieszając, aż cebula stanie się przezroczysta, 8 do 10 protokół.
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając ją na małe kawałki drewnianą łyżką, aż nie będzie już różowy, o 5 protokół.
Odcedzić nadmiar tłuszczu, pozostawiając na patelni około 2 łyżek. Wymieszać z mąką kukurydzianą.
Dodać wywar, mieszając i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać w zieleni i gotować przez 15 minut więcej, lub do miękkości.
Chochle do misek i udekorować tartym Parmigiano.
Przedruk za zgodą family Table: Favorite Staff Meals from Our Restaurants to your Home by Michael Romano and Karen Stabiner, © 2013 Houghton Mifflin Harcourt