Tagliatelle ze świeżym Pesto kukurydzianym

Tagliatelle ze świeżym Pesto kukurydzianym
Tagliatelle ze świeżym Pesto kukurydzianym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 15g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka parmezanu plus dodatkowe, tagliatelle, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tagliatelle ze świeżym Pesto kukurydzianym, Makaron z kolendrą Jalapeño Pesto, świeża kukurydza i pomidory, oraz Tagliatelle z Pesto z kolendry.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry i brązowy, często mieszając. Używając łyżki szczelinowej, przenieś do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wylać wszystkie, ale 1 łyżka kapieli z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj kukurydzę, czosnek, 1 1/4 łyżeczki grubej soli, i 3/4 łyżeczka pieprzu do kapieli na patelni. Sauté na średnim ogniu, aż kukurydza jest po prostu miękkie, ale nie Brązowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść 1 1/2 filiżanki ziaren kukurydzy do małej miski i rezerwy. Zeskrobać pozostałą mieszaninę kukurydzy do procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj 1/2 szklanki parmezanu i orzeszków piniowych. Podczas pracy maszyny dodaj oliwę z oliwek przez rurkę zasilającą i zmiksuj, aż pesto będzie prawie gładkie. Odstawić pesto na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Odcedzić, zastrzegając 1 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodaj pesto kukurydziane, zastrzeżone ziarna kukurydzy i 1/2 szklanki liści bazylii. Wrzucić mieszaninę makaronu na średnim ogniu, aż do ogrzania przez, dodając zastrzeżone makaron gotowania cieczy przez 1/4 cupfuls do cienkiej do pożądanej konsystencji, 2 do 3 protokół. Doprawiamy makaron do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Makaron przełożyć do dużej płytkiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Posypać pozostałym 1/4 szklanki liści bazylii i zarezerwowanego boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
11
Podawać makaron, przechodząc obok dodatkowo starty parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn