Tagliatelle ze świeżym Pesto kukurydzianym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 15g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka parmezanu plus dodatkowe, tagliatelle, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tagliatelle ze świeżym Pesto kukurydzianym, Makaron z kolendrą Jalapeño Pesto, świeża kukurydza i pomidory, oraz Tagliatelle z Pesto z kolendry.
Instrukcje
1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry i brązowy, często mieszając. Używając łyżki szczelinowej, przenieś do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Dodaj kukurydzę, czosnek, 1 1/4 łyżeczki grubej soli, i 3/4 łyżeczka pieprzu do kapieli na patelni. Sauté na średnim ogniu, aż kukurydza jest po prostu miękkie, ale nie Brązowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść 1 1/2 filiżanki ziaren kukurydzy do małej miski i rezerwy. Zeskrobać pozostałą mieszaninę kukurydzy do procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj 1/2 szklanki parmezanu i orzeszków piniowych. Podczas pracy maszyny dodaj oliwę z oliwek przez rurkę zasilającą i zmiksuj, aż pesto będzie prawie gładkie. Odstawić pesto na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Odcedzić, zastrzegając 1 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodaj pesto kukurydziane, zastrzeżone ziarna kukurydzy i 1/2 szklanki liści bazylii. Wrzucić mieszaninę makaronu na średnim ogniu, aż do ogrzania przez, dodając zastrzeżone makaron gotowania cieczy przez 1/4 cupfuls do cienkiej do pożądanej konsystencji, 2 do 3 protokół. Doprawiamy makaron do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Przepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Makaron przełożyć do dużej płytkiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Posypać pozostałym 1/4 szklanki liści bazylii i zarezerwowanego boczku.