Najlepszy Hiszpański Ryż
Najlepszy hiszpański ryż to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 5 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. 5973 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masywnej salsy, olej, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Podobne przepisy to Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), Ryż Hiszpański, oraz Ryż Hiszpański.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli, i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Wymieszać ryż na patelni, często mieszając. Kiedy ryż zaczyna brązowieć, wymieszaj bulion z kurczaka i salsę. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut, aż płyn zostanie wchłonięty.