Prawdziwa Pizza Cheeseburger

Prawdziwa Pizza Cheeseburger
Prawdziwa Pizza Cheeseburger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 788 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka soli, mielonej wołowiny, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Cheeseburger, Pizza Big Cheeseburger, oraz Pizza Cheeseburger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę, sól, i pieprz na gorącej patelni, aż mięso jest rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać ketchup i musztardę w misce; rozprowadzić mieszaninę na skorupie pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozłóż ser mozzarella i cheddar na mieszaninie ketchupu i top z wołowiną i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Ser CheddarSer Cheddar
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WołowinaWołowina
5
Przenieś pizzę na dużą blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 20 minut. Top z ogórków i pozostawić do ostygnięcia pizzy przez 5 minut. Top z rozdrobnioną sałatą i pomidorami przed krojeniem i podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SałataSałata
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn