Tagliarelle z masłem truflowym

Tagliarelle z masłem truflowym
Tagliarelle z masłem truflowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1142 kalorie. Mieszanka makaronu cipriani tagliarelle, masło truflowe, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 13 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Homar gotowany z masłem, ravioli Muscade de Provence, sos z masłem truflowym, Pieczony indyk z masłem truflowym, oraz Risotto Z Masłem Z Białej Trufli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać 1 łyżkę soli do dużego garnka z wodą i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Tymczasem, w dużym (12-calowy) saute patelni, podgrzać krem na średnim ogniu, aż dojdzie do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać masło truflowe, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu, obniżyć ogień do bardzo niskiego poziomu i obracać masło, aż się rozpuści. Utrzymuj ciepło na bardzo małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 3 minuty, dokładnie. (Jeśli nie używasz makaronu Cipriani, postępuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.) Gdy makaron jest gotowany, rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie odsączyć makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Dodać odsączony makaron do patelni saute i wrzucić go z mieszanki truflowo-śmietany. Ponieważ makaron wchłania sos, dodaj tyle zarezerwowanej wody do gotowania, ile to konieczne, aby makaron był bardzo kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podawaj makaron w płytkich miseczkach i udekoruj każdą porcję obficie posypaną szczypiorkiem i ogolonym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Posypać solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn