Tagliarelle z masłem truflowym
Tagliarelle z masłem truflowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1142 kalorie. Mieszanka makaronu cipriani tagliarelle, masło truflowe, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 13 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Homar gotowany z masłem, ravioli Muscade de Provence, sos z masłem truflowym, Pieczony indyk z masłem truflowym, oraz Risotto Z Masłem Z Białej Trufli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 1 łyżkę soli do dużego garnka z wodą i doprowadzić do wrzenia.
Tymczasem, w dużym (12-calowy) saute patelni, podgrzać krem na średnim ogniu, aż dojdzie do duszenia.
Dodać masło truflowe, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu, obniżyć ogień do bardzo niskiego poziomu i obracać masło, aż się rozpuści. Utrzymuj ciepło na bardzo małym ogniu.
Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 3 minuty, dokładnie. (Jeśli nie używasz makaronu Cipriani, postępuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.) Gdy makaron jest gotowany, rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie odsączyć makaron.
Dodać odsączony makaron do patelni saute i wrzucić go z mieszanki truflowo-śmietany. Ponieważ makaron wchłania sos, dodaj tyle zarezerwowanej wody do gotowania, ile to konieczne, aby makaron był bardzo kremowy.
Podawaj makaron w płytkich miseczkach i udekoruj każdą porcję obficie posypaną szczypiorkiem i ogolonym parmezanem.
Posypać solą i pieprzem i podawać od razu.