Tagine wołowy z suszonymi śliwkami i prażonymi migdałami

Wołowina Tagine z suszonymi śliwkami i prażonymi migdałami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, cebula, mniej sodu bulion wołowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mieszana Zielona sałatka z suszonymi śliwkami i prażonymi orzechami pekan, Tagine wołowy z miodem, śliwkami i migdałami, oraz Duszona noga jagnięciny z suszonymi śliwkami i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać Ras el Hanout; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Dodać wołowinę; gotować 3 protokół.
Dodaj cebulę, wodę, sól i bulion. Przykryć i piec w temperaturze 425 przez 1 godzinę. Wymieszać suszone śliwki i miód; gotować 15 minut.