Tacos Z Łososiem
Przepis na Tacos z łososiem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 251 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, sól, majonez chipotle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tacos Z Łososiem, Grillowane Tacos Z Łososiem, oraz Czernione Tacos Z Łososia.
Instrukcje
Łososia opłukać i osuszyć; pokroić filet w poprzek na paski o szerokości 1/2 cala (pokroić dłużej niż 6 cali). w połowie). W misce, ubić mąkę, piwo, jajko i musztardę, aż dobrze wymieszane.
Wlać 1/2 cala oleju do 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu. Gdy powierzchnia jest rippling, jeden po drugim, zanurzyć paski łososia w cieście piwa, obrócić, aby pokryć wszystkie strony (lub łyżką ciasto nad rybą), i położyć nieco od siebie w jednej warstwie w gorącym oleju. Gotować, obracając kawałki raz szeroką szpatułką, aż ciasto będzie złotobrązowe ze wszystkich stron, a łosoś jest po prostu nieprzezroczysty, ale nadal wilgotny-patrząc w środku najgrubszej części (wycięte do testu), w sumie około 3 minut. Po ugotowaniu przełożyć na wyłożoną papierowym ręcznikiem 12-na 17-calową patelnię do pieczenia i ogrzać w piekarniku 200. Ponieważ jest miejsce na patelni, płaszcz i gotować pozostałe paski łososia.
Dodać do ryby na patelni i posypać solą. Wyrzucić pozostałe ciasto i olej na patelni; wytrzeć patelnię czystą ręcznikami papierowymi.
Ustawić patelnię na średnim ogniu. Jeden na raz, tortille położyć na patelni i ciepła, obracając raz, tylko do ciepła, o 30 sekund łącznie dla każdej tortilli. Po podgrzaniu przełożyć na talerz lub talerze i napełnić każdą ósmą częścią łososia i 1/4 szklanki rozdrobnionej kapusty.
Dodaj majonez chipotle i salsę tomatillo według uznania.
Podawać z limonkami do wyciskania tacos i pozostałym majonezem i salsą, aby dodać do smaku.