Tacos z wołowiną i kapustą

Tacos z wołowiną i kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 500 kalorii, 22g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasty pomidorowej, łagodny chili w proszku, liście jarmużu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), oraz Tacos Z Kapustą Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek, a następnie dodać wołowina, marchew i czosnek.
Posypać solą. Gotować od 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie się mięsko brązowieje, a warzywa zmiękną.
Dodaj chili w proszku, kminek, itomato wklej. Gotuj przez dodatkowe1 do 2 minut, aż przyprawy staną się smażone.
Dodaj wodę, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 4 do 5 minut, aż beef nie będzie już różowy w środku.
W międzyczasie umieścić skorupki taco w piekarniku na 5-10 minut, aby je ogrzać (lub podgrzać w opiekaczu). Złóż każde taco przez łyżkę 2 łyżki mięsa i trochę jarmużu i sera w każdej skorupce.Top każde taco z 1 łyżeczką salsy andserve natychmiast.
Przedruk za zgodą Fifty Shades of Kale: 50 Fresh & Satisfying Recipes That Are Bound to Please by Drew Ramsey, MD, & Jennifer Iserloh. Copyright © 2013 by Drew Ramsey, M. D., And Jennifer Iserloh; photographs © Ian McSpadden . Opublikowane przez Harper
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.