Tacos z tuńczykiem, kozim serem i szpinakiem
Tacos z tuńczykiem, kozim serem i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 46g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $7.29 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mąki tortille, szpinak baby, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Spróbuj Taco fasolowo-warzywne z kozim serem, Tunan I Kozi Ser Sashimi, oraz Tunan i kozi ser Empanadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać śmietanę i kozi ser, mieszając do wymieszania. Odstawić.
Steki z tuńczyka posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na patelni grillowej lub patelni na średnim ogniu.
Dodać tuńczyka i gotować 2 minuty na stronie lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z patelni i odstawić.
Dodaj pomidory na patelnię i usuń z ognia. Pomidory gotować na pozostałym ogniu przez 1 minutę, stale mieszając.
Dodać szpinak; mieszać 1 minutę lub aż lekko zwiędnie.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tuńczyka pokroić w poprzek ziarna na 1/4-calowe paski.
Ułożyć paski na połowie każdej tortilli. Top szpinak i pomidory, i skropić mieszanką sera koziego. Złożyć tortillę i podawać natychmiast.