Tacos Z Rybą Popijaną Piwem

Tacos Z Rybą Popijaną Piwem
Tacos z rybą w piwie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1185 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, limonki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Piwo Poobijane Tacos Rybne, Piwo Poobijane Tacos Rybne, oraz Piwo i Chipotle-Battered Fish Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki sosu w średniej misce; przechowywać w lodówce do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Jeśli używasz świeżej ryby: napełnij duży, głęboki, ciężki garnek olejem roślinnym do głębokości około 11/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Mąkę i 1 łyżeczkę soli wymieszać w średniej misce i wymieszać z piwem, aż będzie gładka. Delikatnie złożyć ubite białka. Przyprawić rybę solą. Aby ugotować rybę, pracuj partiami po około trzech lub czterech sztuk naraz. Korzystanie Szczypce kuchenne, zanurzyć każdy kawałek w cieście, niech nadmiar spuścić, ostrożnie zanurzyć ryby w gorącym oleju, i smażyć, aż złoty kolor i gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Piec zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby służyć: tuż po wyjściu ryby z frytkownicy (lub piekarnika), ułóż w podgrzewanym naczyniu na stole. Obok niego ustawić sos tatarski, gorące tortille, rozdrobniona kapusta, wapno ćwiartki, i pico de gallo więc każda osoba może zebrać swoje własne tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
Sos TatarskiSos Tatarski
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Rozmiar
2
na bazie sześciu porcji, kalorii
1
680, tłuszcz
2
44, Kalorie Tłuszczowe
1
390, Tłuszcze Nasycone
2
10, białko
3
21, Tłuszcz Jednonienasycony
4
19, węglowodany
5
970, Cholesterol
6
80, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
48, Tłuszcz Wielonienasycony
2
9, sód
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn