Tacos Z Rybami

Tacos z rybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka śmietany, tortille kukurydziane mielone, filety śledziowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, toast nasiona kminku na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Przenieść nasiona na talerz do ostygnięcia, a następnie grubo posiekać.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni. Doprawić rybę solą i dużą ilością pieprzu.
Dodaj rybę na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie, o 3 protokół. Włączyć ryby i kontynuować gotowanie na umiarkowanym ogniu, aż ledwo nieprzezroczyste przez cały, o 4 minut dłużej.
Przełożyć rybę na talerz.
Dodaj cebulę na patelni, przykryć i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Dodać kminek i oliwki i gotować, mieszając do mieszania smaków. Zwróć rybę na patelnię i delikatnie rozbij ją drewnianą łyżką. Doprawić solą i pieprzem.
Ogrzać tortille w piekarniku przez 30 sekund, lub tylko do gorąca, ale nadal giętkie. Tortille trzymaj ciepłe w folii. Aby służyć, wrzucić sałatę z pomidorami i ogórkiem w misce.
Przenieść mieszankę rybną do innej miski. Wyłóż śmietanę i ostry sos.
Pozwól gościom zbudować własne tacos z ryb, sałatki, śmietany i ostrego sosu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.