Tacos Z Rybami
Tacos z rybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.69 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 573 kalorie, 31g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 2069 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka czosnku, zielona cebula, jalapeno, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest super. Podobne przepisy to Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Umieść rybę w średniej wielkości naczyniu.
Ubij razem olej, sok z limonki, ancho, jalapeno i kolendrę i zalej rybą.
Niech marynować przez 15 do 20 minut.
Rybę wyjąć z marynaty na gorący grill, miąższ w dół. Grilluj rybę przez 4 minuty z pierwszej strony, a następnie odwróć na 30 sekund i usuń.
Pozostaw na 5 minut, a następnie płatkuj rybę widelcem.
Umieść tortille na grillu i grilluj przez 20 sekund. Podziel rybę między tortille i udekoruj dowolnymi lub wszystkimi dodatkami.
Rozgrzej grill lub użyj bocznych palników grilla.
Rozgrzać olej w średnim rondlu, dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodaj pomidory, serrano i jalapeno i gotować, aż pomidory będą miękkie, o 15 do 20 protokół. Przecedzić mieszaninę za pomocą ręcznego blendera zanurzeniowego, aż będzie gładka i gotować przez dodatkowe 10 do 15 minut.
Dodaj ostry sos, oregano, kolendra i sok z limonki i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.