Tacos Z Rybami
Rybne Tacos wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, Salsa fresca, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami.
Instrukcje
Ryby opłucz i osusz. Cebulę obrać i pokroić wzdłuż na ćwiartki, zachowując nienaruszone końce korzeni.
Obie strony filetów rybnych i ćwiartki cebuli posmarować olejem.
Posypać równomiernie solą i pieprzem. Zawiń stos tortilli w folię.
Ustaw tortille i cebulę na naoliwionym grillu na średnio gorących węglach lub na średnim ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund); zamknij pokrywkę na grillu gazowym. Tortille gotować do gorąca, obracając 2 lub 3 razy, 10 do 15 minut łącznie.
Ciepłe tortille umieścić w wyłożonym serwetką koszu. Cebulę gotować, obracając raz, aż gotowane przez i lekko zwęglone, 10 do 15 minut łącznie.
Grilluj rybę, obracając ją raz, aż w środku najgrubszej części (pokrojonej w celu przetestowania) będzie ledwo nieprzezroczysta, w sumie od 6 do 8 minut.
Ułóż ryby, cebulę i kliny limonki na talerzu lub podziel między talerze. Zaoferuj smakołyki i salsę, aby dodać do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio