Tacos Z Rybami

Tacos Z Rybami
Rybne Tacos wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, Salsa fresca, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami.

Instrukcje

1
Ryby opłucz i osusz. Cebulę obrać i pokroić wzdłuż na ćwiartki, zachowując nienaruszone końce korzeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
RybyRyby
2
Obie strony filetów rybnych i ćwiartki cebuli posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Posypać równomiernie solą i pieprzem. Zawiń stos tortilli w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Ustaw tortille i cebulę na naoliwionym grillu na średnio gorących węglach lub na średnim ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund); zamknij pokrywkę na grillu gazowym. Tortille gotować do gorąca, obracając 2 lub 3 razy, 10 do 15 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
5
Ciepłe tortille umieścić w wyłożonym serwetką koszu. Cebulę gotować, obracając raz, aż gotowane przez i lekko zwęglone, 10 do 15 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
CebulaCebula
6
Grilluj rybę, obracając ją raz, aż w środku najgrubszej części (pokrojonej w celu przetestowania) będzie ledwo nieprzezroczysta, w sumie od 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
7
Ułóż ryby, cebulę i kliny limonki na talerzu lub podziel między talerze. Zaoferuj smakołyki i salsę, aby dodać do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
CebulaCebula
RozkoszRozkosz
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia57
Magazyn