Tacos Z Ciecierzycy
Tacos z ciecierzycy może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ciecierzycę, tamari, muszle taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 3737 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tacos Z Ciecierzycy, Kung Pao Tacos z ciecierzycy {GIVEAWAY}, oraz Zapiekane Tacos z kalafiorem i ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Ubij razem tamari, sok i przyprawy.
Dodać opłukaną ciecierzycę i wrzucić, aż dobrze i równomiernie pokryte.
Umieścić ciecierzycę na tacy, spryskać olejem i piec 20-25 minut, aż chrupiące. Złóż tacos z ciecierzycą, rukolą lub sałatą, pomidorami i jedz.Jeśli nie masz jeszcze mieszanki przypraw taco pod ręką, spróbuj tego przepisu pomijając płatki czerwonej papryki.Informacje Żywieniowe
60gproteina0.60gSugars2.70gProtein2. 10g
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.