Tacos z Carnitas pieczone z pomarańczą, mlekiem i pieprzem

Tacos z Carnitas pieczone z pomarańczą, mlekiem i pieprzem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 774 kalorii, 58g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz awokado, cebulę, świeżo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tacos z Carnitas pieczone z pomarańczą, mlekiem i pieprzem, Jagnięce Carnitas Tacos z pieczoną salsą Tomatillo, oraz Dip Pieczony Czerwoną Papryką Z Kminkiem, Limonką I Mlekiem Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Pokroić wieprzowinę na 6 lub 8 sztuk. Roztopić smalec w ciężkim holenderskim piekarniku po prostu dużo, aby trzymać mięso w jednej warstwie. Mięso brązujemy ze wszystkich stron i doprawiamy solą.
Wyciśnij pomarańczę na mięso i wrzuć skórkę na patelnię.
Wlać mleko na mięso i dodać wystarczającą ilość wody, aby prawie pokryć mięso.
Posypać pieprzem. Przykryć szczelnie folią aluminiową i piec około 2 godzin, aż mięso będzie delikatne widlasto.
Aby zakończyć, odkryć mięso i rozbić na duże kawałki.
Usuń orangerind i odrzuć. Pieczeń, odkryte, aż większość cieczy wyparował, o 20minutes, lub do mięsa jest brązowy i chrupiące na krawędziach.
Aby złożyć tacos, wypełnij ciepłą tortillę rozdrobnioną wieprzowiną. Top z awokado i salsa, trochę chicharrón, i zakończyć obfite ilości cebuli i kolendry.
Meksykańskie rynki i niektóre restauracje i tortillerie sprzedają świeżo smażone espumy chicharrón, które są o lata świetlne lepsze niż te w workach. Chicharrón zrobić doskonałe taco we własnym zakresie, gdy gotowane do miękkości z pomidorami i chiles, a następnie podawane z posypką sera cotixa i surowej cebuli.
Przedruk za zgodą Amor y Tacos: nowoczesne meksykańskie Tacos, Margaritas i Antojitos przez Deborah Schneider, © May 2010 Stewart, Tabori & Chang