Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate)

Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate)
Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) to bezglutenowe danie główne. Na $3.5 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 575 kalorii, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. 72 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz awokado, pomidor, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tacos wołowe z rzodkiewką i salsą z awokado, Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), oraz Miękkie Tacos wołowe z czosnkowym kremem z awokado i pieczoną salsą szparagową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stek w woreczku z zamkiem błyskawicznym, a następnie dodaj czosnek, kminek, cebulkę, oliwę z oliwek, paprykę, sól i pieprz. Marynata przez co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2
Wyjmij stek z worka marynaty i usuń jak najwięcej marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Umieść stek na rozgrzanym grillu i gotuj 5 minut z każdej strony dla średniej doneness lub gotować do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1
Połącz wszystkie składniki w bowl.To
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Niech każdy zmontuje własne tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn