Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate)

Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate)
Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) to bezglutenowe danie główne. Na $3.5 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 575 kalorii, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. 72 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz awokado, pomidor, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tacos wołowe z rzodkiewką i salsą z awokado, Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), oraz Miękkie Tacos wołowe z czosnkowym kremem z awokado i pieczoną salsą szparagową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stek w woreczku z zamkiem błyskawicznym, a następnie dodaj czosnek, kminek, cebulkę, oliwę z oliwek, paprykę, sól i pieprz. Marynata przez co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklankiżółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2
Wyjmij stek z worka marynaty i usuń jak najwięcej marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Umieść stek na rozgrzanym grillu i gotuj 5 minut z każdej strony dla średniej doneness lub gotować do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1
Połącz wszystkie składniki w bowl.To
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
1
Niech każdy zmontuje własne tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn