Tacos rybne z salsą Mango Verde

Tacos rybne z salsą Mango Verde
Rybne Tacos z salsą Mango Verde to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz sok z cytryny, kolendra, mąka tortille, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rybne Tacos Z Salsą Verde I Sałatką Z Rzodkiewki, Rybne Tacos Z Salsą Verde I Sałatką Z Rzodkiewki, oraz Salsa Verde soczewica Tacos z Mango-granat Pico dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 7 składników w małej misce; dobrze Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Aby przygotować tacos, rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Umieść rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; posyp rybę równomiernie przyprawą. Broil 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PrzyprawyPrzyprawy
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu. Lekko pokryć tortille sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj tortille na patelni, 1 na raz; gotować 1 minutę z każdej strony lub aż lekko tosty. Podziel rybę równomiernie między tortille; top każde taco z 1/4 szklanki zieleni i 1/4 szklanki salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
ZieloniZieloni
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia66
Magazyn