Przepis na Tacos rybne z kapustą-marchewką i pikantnym kremem jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 369 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, kminek, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantne Tacos rybne z kapustą Slaw + Limonka Crema, Paleo Fish Tacos z pikantną kapustą Slaw, oraz Tacos rybne z czerwoną kapustą Slaw.
Instrukcje
1
Połącz śmietanę i sos adobo w małej misce, dobrze ubijając; odstawić i pozostawić smaki do stopienia. Tymczasem, połączyć jicama, kapusta, marchew, liście kolendry, sok z limonki i skórki, 1 łyżka oliwy z oliwek, i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w średniej misce; wrzucić dobrze. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Umieść rybę w patelni brojlerów; pędzel z pozostałą łyżeczką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
3
Posypać chili w proszku, papryka, kminek, a pozostałe 1/2 łyżeczki każda z soli i pieprzu. Dusić, aż ryba jest gotowane przez i lekko zwęglone na brzegach (6-8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Chili W Proszku
Papryka
Kminek
Ryby
4
Rybę wyjąć z piekarnika; płatki obrać widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Umieścić około 1/4 szklanki slaw na każdej tortilli; top z 1/4 szklanki gotowane ryby. Top każde taco z około 1 łyżka crema; podawać z wapna klinów.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.