Taco Z Indyka Wolno Gotującego
Wolno gotujące Tacos z indykiem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 1062 kalorie, 159g białka, oraz 33g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę rzymską, SOS enchilada, muszle taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Taco Z Indyka Wolno Gotującego, Powolne Gotowanie Indyk Mole Tacos, oraz Amazing Slow Cooker Turkey Tacos + wideo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć cebulę do powolnej kuchenki.
Indyka posypać solą i wstawić do powolnej kuchenki, mięso do góry. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż temperatura wewnętrzna indyka zarejestruje 74° na natychmiastowym odczycie termometru, 4 do 6 godzin.
Mięso z indyka wyjąć z kości, rozdrobnić, a następnie wymieszać z sosem enchilada.
Umieść 1/4 szklanki indyka wewnątrz każdej skorupy taco i wierzch z sałatą, awokado, salsą i rozdrobnionym serem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."