Przepis grzyby i cebula Wegetariańskie Tacos jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Mieszanka śmietany, mieszanka przyprawowa old el Taco, grzyby portabella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tacos z grzybami i karmelizowaną cebulą, Wegetariańskie Tacos, oraz Proste Tacos Ziemniaczane (Wegetariańskie).
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju, od czasu do czasu mieszając, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać grzyby. Gotować 6 do 8 protokół lub do miękkości. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
3
Dodaj mieszankę przypraw taco i wodę. Gotować około 5 minut lub do wchłonięcia wody.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.