Taco Monster Mouths
Przepis Taco Monster Mouth jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 152 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz skorupki taco stand 'N, mieloną wołowinę, oliwki nadziewane pimiento i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Monster Mouths, Zdrowe Usta Potwora Halloween, oraz Zupa z indyka Tortilla {z ust Lasek} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy pomidor pokroić wzdłuż na 3 kawałki. Pozostałe wnętrze pomidora można posiekać w celu dodatkowego nadzienia taco, w razie potrzeby.
Wytnij szczelinę na 1 Stronę każdej oliwki, aby uzyskać płaską stronę.
Każdy z plastrów sera pokroić na pół pionowo w zygzakowatej linii, aby wyglądał jak zęby.
Rozgrzać piekarnik do 177°. Ułóż skorupy taco na arkuszu z ciastkami.
Piec 5 do 7 minut lub do gorąca. Tymczasem w 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż do dokładnie ugotowanego; odcedzić. Wymieszać mieszankę przypraw taco i wodę. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować około 5 minut, często mieszając, aż woda odparuje.
Aby złożyć, wypełnij tacos pożądanymi nadzieniami,aby hamburger był na górze. Umieszczając każde taco na boku na talerzu, włóż 1 plasterek pomidora do nadzienia mięsnego, aby wyglądał jak język.
Umieścić 1 plasterek sera z zygzakowatą krawędzią w kierunku mięsa wzdłuż górnej strony taco między skorupą a nadzieniem.
Umieścić 2 oliwki, płaskie boki w dół, aby wyglądały jak oczy na wierzchu muszli.