Taco Monster Mouths

Taco Monster Mouths
Przepis Taco Monster Mouth jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 152 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz skorupki taco stand 'N, mieloną wołowinę, oliwki nadziewane pimiento i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Monster Mouths, Zdrowe Usta Potwora Halloween, oraz Zupa z indyka Tortilla {z ust Lasek} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy pomidor pokroić wzdłuż na 3 kawałki. Pozostałe wnętrze pomidora można posiekać w celu dodatkowego nadzienia taco, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2
Wytnij szczelinę na 1 Stronę każdej oliwki, aby uzyskać płaską stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
3
Każdy z plastrów sera pokroić na pół pionowo w zygzakowatej linii, aby wyglądał jak zęby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4
Rozgrzać piekarnik do 177°. Ułóż skorupy taco na arkuszu z ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuzinTuzin
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Piec 5 do 7 minut lub do gorąca. Tymczasem w 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż do dokładnie ugotowanego; odcedzić. Wymieszać mieszankę przypraw taco i wodę. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować około 5 minut, często mieszając, aż woda odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Aby złożyć, wypełnij tacos pożądanymi nadzieniami,aby hamburger był na górze. Umieszczając każde taco na boku na talerzu, włóż 1 plasterek pomidora do nadzienia mięsnego, aby wyglądał jak język.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Umieścić 1 plasterek sera z zygzakowatą krawędzią w kierunku mięsa wzdłuż górnej strony taco między skorupą a nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Umieścić 2 oliwki, płaskie boki w dół, aby wyglądały jak oczy na wierzchu muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn