Taco Dip
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Taco Dip może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 15 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz ser cheddar, sałata lodowa, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy i orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe), Dip Do Pizzy, oraz Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść fasolę na dnie jednego naczynia z przezroczystego szkła 9x13 cali.
W średniej misce połączyć śmietanę z przyprawą taco.
Rozprowadzić mieszaninę na fasoli.
Salsę rozłożyć na wierzchu kwaśnej śmietany. Śmietanę ułożyć warstwą sałaty, pomidorów, cebuli i oliwek.
Na wierzch posypać serem i podawać.