Taco Bar Na Imprezę
Taco Bar Na Imprezę to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 7,32 zł za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 96g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1525 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieczonego kurczaka z Achiote yuca, lone star pico de gallo, salsy i sosy oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Taco Party Wings, Party Taco Sandwich, oraz Dip sałatkowy Taco na imprezę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepłe tortille, bez tłoczenia, w jednej warstwie na średnio gorącej patelni lub na patelni 10-do 12-calowej na średnim ogniu, obracając raz, aż będzie gorąca i elastyczna, 30 do 60 sekund na tortillę. Gdy są podgrzewane, układaj w koszu wyłożonym grubym ręcznikiem( lub w izolowanym cieplejszym tortilli); dodaj więcej tortilli do patelni. Lub podzielić tortille na 3 równe stosy, uszczelnić każdy stos w folii i podgrzewać w piekarniku 350, aż nagrzeje się w środku, 12 do 15 minut; rozpakować i ułożyć w Koszyku wyłożonym ręcznikiem.
Umieść nadzienia, salsy, sosy, przyprawy, warzywa i fasolę w oddzielnych pojemnikach i ułóż na bufecie (patrz UWAGI); trzymaj te, które muszą być ciepłe na tacy rozgrzewającej elektrycznie lub nad świecą (od czasu do czasu mieszaj, aby zapobiec przypaleniu).
Aby zmontować każde taco, Stos 2 tortille na talerzu i łyżce wypełniającej środek; dodaj salsy, sosy, przyprawy i warzywa do smaku, i złożyć tortille nad nadzieniem, aby zamknąć. W razie potrzeby owinąć serwetką i przytrzymać, aby zjeść.
Przyprawy i warzywa: łącznie 2 szklanki (około 10 oz.) pokruszony ser cotija i / lub rozdrobniony biały lub żółty ser cheddar lub ser jack; 1 1/2 szklanki meksykańskiej crema, jocoque lub kwaśnej śmietany; 6 szklanek całkowitej rozdrobnionej sałaty lodowej, mieszanka sałaty rzymskiej i czerwonej kapusty, lub zielonej i czerwonej kapusty; 1 1/2 szklanki posiekanej cebuli (taquerias zwykle używają tych z białymi skórkami); 1 szklanka mielonej świeżej kolendry; 2 szklanki pokrojonych w kostkę jędrnych dojrzałych pomidorów; 2 jędrne dojrzałe awokado (1 lb. łącznie), obrane i grubo tłuczone z 2 łyżkami soku z limonki; i 3 limonki (3/4 lb. łącznie), opłukane i każde pokrojone na 6 klinów.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."