Taco Bake I

Taco Bake I
Taco Bake i jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 285 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonej wołowiny, ser monterey jack, salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Taco Bake, Taco Bake, oraz Taco Bake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużym, ciężka patelnia na średnim ogniu, brązowy mielony wołowina, i odcedzić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać w suchej przyprawie taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
4
Łyżka rumiane mięso do naczynia do pieczenia szkła 9x13 cali. Łyżka warstwy fasoli refried na mięsie, następnie salsa. Wierzch z rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
Fasola RefriedFasola Refried
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
5
Piec około 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn