Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Sarah PB I J tabliczki czekolady spróbować. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 21 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. Jeśli masz cukier granulowany, kremowe masło orzechowe, prażone orzeszki ziemne i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bary dyniowe Sarah, Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Duńska), oraz Ciasteczka czekoladowo-rodzynkowe Sarah dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób podstawę: ułóż 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia folią, rozciągając ją po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Umieścić masło w średniej żaroodpornej misce; umieścić miskę nad rondlem z ledwo gotującej się wody (miska nie powinna dotykać wody). Po rozpuszczeniu masła wymieszać z cukrem i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ubij w jajku; gotuj, ubijając, aż mieszanina będzie ciepła i konsystencja gorącej krówki, 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
4
Zdjąć z ognia; wymieszać w okruchy saltine i orzeszki ziemne. Naciśnij skórkę na patelnię. Odstawić rondel z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Blanszowany
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Rozprowadzić galaretkę na skórce na patelni; umieścić w zamrażarce na kilka minut. Ubić 5 łyżek stołowych plus 1 łyżeczka masła, masło orzechowe i cukier cukierniczy z mikserem do światła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozłóż warstwę galaretki; wróć do zamrażarki podczas tworzenia glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
3
Umieścić czekoladę i pozostałe 2 łyżki masła w żaroodpornej misce; ustawić na patelni gotującej się wody i mieszać, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia; mieszać, aż będzie gładka. Gdy ostygnie, ale nadal cieknie, rozprowadzić glazurę na schłodzonej warstwie masła orzechowego. Zamrozić na kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Użyj klapek foliowych, aby usunąć pręty z patelni; pociąć na kwadraty, gdy jeszcze zimne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać na zimno i przechowywać resztki w lodówce.