Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Sarah PB I J tabliczki czekolady spróbować. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 21 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. Jeśli masz cukier granulowany, kremowe masło orzechowe, prażone orzeszki ziemne i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bary dyniowe Sarah, Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Duńska), oraz Ciasteczka czekoladowo-rodzynkowe Sarah dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób podstawę: ułóż 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia folią, rozciągając ją po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
Umieścić masło w średniej żaroodpornej misce; umieścić miskę nad rondlem z ledwo gotującej się wody (miska nie powinna dotykać wody). Po rozpuszczeniu masła wymieszać z cukrem i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier Ryżowy
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-o
3
Ubij w jajku; gotuj, ubijając, aż mieszanina będzie ciepła i konsystencja gorącej krówki, 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Zdjąć z ognia; wymieszać w okruchy saltine i orzeszki ziemne. Naciśnij skórkę na patelnię. Odstawić rondel z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Rozprowadzić galaretkę na skórce na patelni; umieścić w zamrażarce na kilka minut. Ubić 5 łyżek stołowych plus 1 łyżeczka masła, masło orzechowe i cukier cukierniczy z mikserem do światła.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozłóż warstwę galaretki; wróć do zamrażarki podczas tworzenia glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
3
Umieścić czekoladę i pozostałe 2 łyżki masła w żaroodpornej misce; ustawić na patelni gotującej się wody i mieszać, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z ognia; mieszać, aż będzie gładka. Gdy ostygnie, ale nadal cieknie, rozprowadzić glazurę na schłodzonej warstwie masła orzechowego. Zamrozić na kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Użyj klapek foliowych, aby usunąć pręty z patelni; pociąć na kwadraty, gdy jeszcze zimne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podawać na zimno i przechowywać resztki w lodówce.