Tłuczona rzepa i ziemniaki z chrzanową bułką tartą

Tłuczona rzepa i ziemniaki z chrzanową bułką tartą
Puree rzepa i ziemniaki z chrzanem bułka tarta może być tylko przystawka szukasz. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 294 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz masło, żółte mięsiste ziemniaki, takie jak złoto yukon, zielenina scallion, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Duszona rzepa z bułką tartą z makiem, Potrójny Mash z chrzanową bułką tartą, oraz Puree ziemniaczane i rzepa z zieleniną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz ziemniaki i rzep, a następnie pokrój na 2-calowe kawałki. Przykryć ziemniaki, rzepa, i 2 łyżeczki soli przez 2 cale zimnej wody w garnku 6-quart. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i dusić, odkryte, aż ziemniaki będą miękkie, 15 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
RzepaRzepa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podczas gotowania warzyw, stopić 3 łyżki masła w 10-calowej ciężkiej patelni (najlepiej żeliwnej), a następnie tosty bułkę tartą z pozostałą 1/4 łyżeczki soli, często mieszając, aż złoty kolor, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać chrzan i wrzucić, aż dobrze się połączą, a następnie przenieść do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Warzywa odcedzić w durszlaku, następnie wrócić do garnka i zacieru. Wymieszać w mleku, pozostałe 4 łyżki masła, i zieleni scallion na małym ogniu, aż połączone dobrze i ogrzane przez. Doprawić solą i pieprzem, a następnie podawać posypane bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
* Bułkę tartą, bez chrzanu, można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnej plastikowej torbie. Podgrzać na patelni, a następnie wrzucić chrzanem.* Puree ziemniaczane i rzepa, bez szalotki i bułki tartej, mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i schłodzone, odkryte, aż do całkowitego ostygnięcia, a następnie przykryte. Podgrzać w dużej metalowej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
RzepaRzepa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn