Słony Łosoś

Słony Łosoś
Pikantny łosoś to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 542 kalorie, 48g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $7.48 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 113 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka zielonej cebuli, dziecko koperek, miód, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pikantny Łosoś Pomarańczowy, Pikantny Łososiowy Puff, oraz Sernik Z Łososiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Filet z łososia ułożyć na wyłożonej folią patelni. Przyprawić domową przyprawą, a następnie przykryć i otoczyć rybę czerwoną i zieloną papryką, cebulą i podzielonymi plastrami pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Filety Z łososiaFilety Z łososia
PrzyprawyPrzyprawy
CebulaCebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać truskawki, wodę, miód, trybula lub koperek, czosnek i zieloną cebulę razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
TruskawkiTruskawki
TrybulaTrybula
CzosnekCzosnek
MiódMiód
WodaWoda
KoperKoper
4
Łososia polać sokiem z cytryny. Chochla truskawkowa mieszanka równomiernie na łososia. Przykryć folią i przebić folią, umożliwiając ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
TruskawkiTruskawki
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec przez 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
7
Dobrze wymieszać. Przechowywać w shakerze w pobliżu pieca dla wygody.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn