Słoneczna sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 247 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna słonecznika, ocet jabłkowy, kalafior i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słoneczna Letnia sałatka "owocowa" ze słonecznym sosem cytrusowym, Słoneczne Paszteciki Warzywne, oraz Słoneczna Żółta Zupa Warzywna Grochowa.
Instrukcje
1
W dużej salaterce, wrzucić brokuły, kalafior, ser, cebula i rodzynki. W małej misce, połączyć majonez, cukier i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać sałatkę; wrzucić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.