Słodko-Słone Kotlety Wieprzowe Na Farszu
Słodkie & pikantne kotlety wieprzowe nad farszem może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 25 i kosztuje 39 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz syrop naleśnikowy, szarą musztardę Poupon dijon, rozmaryn i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety Schabowe Ze Słonym Farszem Grzybowym, Słodkie I Słone Kotlety Wieprzowe Z Masłem Jabłkowym, oraz Farsz na słodko i słono dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obie strony kotletów posmarować musztardą; wycisnąć rozmaryn na kotlety.
Podgrzać 1/4 szklanki opatrunku w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kotlety; gotować 4 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach.
Dodaj pozostały dressing i syrop; top z boczkiem i cebulą. Gotować 5 min. lub do czasu zakończenia kotletów (160F).
Podawać kotlety na farszu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.