Słodko-pikantna, rozdrobniona wieprzowina

Słodko-pikantna, rozdrobniona wieprzowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj słodkiej i pikantnej rozdrobnionej wieprzowiny. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 277 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.17 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, brązowy cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna, Rozdrobniona Wieprzowina, Pikantna Dr Pepper Rozdrobniona Wieprzowina, oraz Cynthia ' s Spicy Shredded Pork dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. opłucz i osusz łopatkę wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać razem brązowy cukier, czosnek, kminek, sól, i cayenne. Rozetrzyj mieszaninę obficie i równomiernie na łopatce wieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
W dużej patelni do pieczenia lub holenderski piekarnik, dodać posiekaną cebulę, bulion, i cola.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Umieść sezonowaną wieprzowinę w holenderskim piekarniku i piecz przez 4 do 6 godzin, sprawdzając wieprzowinę co godzinę pod kątem kruchości i poziomu cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Kiedy wieprzowina jest na tyle delikatna, że się rozpada, rozdrobnij ją widelcem. Rezerwy soki i wlać je na rozdrobnionej wieprzowiny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia24
Magazyn