Słodko-pikantna, rozdrobniona wieprzowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj słodkiej i pikantnej rozdrobnionej wieprzowiny. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 277 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.17 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, brązowy cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna, Rozdrobniona Wieprzowina, Pikantna Dr Pepper Rozdrobniona Wieprzowina, oraz Cynthia ' s Spicy Shredded Pork dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. opłucz i osusz łopatkę wieprzową.
Wymieszać razem brązowy cukier, czosnek, kminek, sól, i cayenne. Rozetrzyj mieszaninę obficie i równomiernie na łopatce wieprzowej.
W dużej patelni do pieczenia lub holenderski piekarnik, dodać posiekaną cebulę, bulion, i cola.
Umieść sezonowaną wieprzowinę w holenderskim piekarniku i piecz przez 4 do 6 godzin, sprawdzając wieprzowinę co godzinę pod kątem kruchości i poziomu cieczy.
Kiedy wieprzowina jest na tyle delikatna, że się rozpada, rozdrobnij ją widelcem. Rezerwy soki i wlać je na rozdrobnionej wieprzowiny przed podaniem.