Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich przepisów, więc spróbuj słodko-kwaśnego kurczaka i warzyw. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 79 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ketchup pomidorowy, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 93%. Zupa warzywno-kwaśna (indyjsko-chińska ), zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno, oraz warzywa pilaf lub warzywa pulao, jak zrobić pilaf w stylu azjatyckim są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Dodać sos słodko-kwaśny, ubijając razem sok ananasowy, keczup pomidorowy, ocet słodowy i mąkę kukurydzianą. Nie powinno być 300 ml dodać wody lub zapasów, jeśli jesteś krótki.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla słodko-kwaśnego kurczaka. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.