Słodko-kwaśne klopsiki bezglutenowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać słodkie i kwaśne klopsiki bezglutenowe spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 637 kalorii, 39g białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka mielonej wołowiny, płatki lniane, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis od Go Dairy Free ma 84 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Klopsiki słodko-kwaśne (bez ziarna, Paleo), Gluten Free Slow Cooker Kurczak słodko-kwaśny, oraz Cytrusowe Slaw słodko-kwaśny: strona bezglutenowa z ponczem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°In rondel na średnim ogniu, połączyć wszystkie składniki, i wymieszać.Doprowadzić sos do wrzenia i włączyć ciepło do niskiej, aby gotować sos.Grind ciesz się życiem chrupiący ryż lub płatki lniane. W dużej misce połącz wszystkie składniki. Formować w kulki i umieścić na blasze.
Piec przez 10-12 minut z każdej strony.Po zakończeniu, osuszyć nadmiar tłuszczu i dodać klopsiki do sosu.Dusić pod przykryciem przez 45 minut, okresowo mieszając.