Słodko-Gorzkie Cukrowe Ciasteczka Makaroniki
Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do ubijania, gotowe ciasto z ciastkami cukrowymi, kokos i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Makaroniki Ciasteczkowe Z Cukrem Wiśniowym, Francuskie makaroniki z gorzko-czekoladowym Ganache, oraz Makaroniki kokosowe z słodko-gorzką czekoladą i pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdą porcję ciasta na 4 równe kawałki.
Wałkować kawałki ciasta w kokosie; kształtować w kulki.
Umieść kulki 2" od siebie na lekko nasmarowanych blach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 13 minut lub aż brzegi będą złote. Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut; przenieść do stojaków drucianych do całkowitego ostygnięcia.
W małej szklanej misce połącz czekoladę i śmietanę do ubijania. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 30 sekund; wymieszać. Łyżka roztopioną czekoladę do małej plastikowej torebki. Wyciąć mały otwór w 1 rogu torby. Wymieszać 1/2 do 1 łyżeczki czekolady na środku 40 spód ciastek. Wierzch z pozostałą połową ciasteczek, delikatnie naciskając, aby przylegać.
Niech ciasteczka kanapkowe stoją na stojakach z drutu, aby czekolada stwardniała.