Słodko-Gorzkie Bezy Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj słodko-gorzkiej czekolady bezy. Ten przepis służy 12 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, krem Tatar, białka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto czekoladowe z lodami truskawkowymi i słodko-gorzkim sosem czekoladowym, Bogate ciasto czekoladowe z słodko-gorzką polewą czekoladową, oraz Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Umieść pierwsze 3 składniki w dużej misce i ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Beat przez 1 minutę z dużą prędkością lub aż mieszanina będzie błyszcząca. Delikatnie złożyć w czekoladzie.
Mieszankę łyżką do dużej plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym. Wyciąć 1/4-calowy otwór w 1 dolnym rogu torby. Na każdą przygotowaną patelnię wybić zygzak o długości 24 cali.
Piec w temperaturze 225 przez 30 minut z 1 patelnią na Dolnym stojaku i 1 patelnią na drugim stojaku od góry. Obracać Patelnie; piec dodatkowe 30 minut lub do wyschnięcia w dotyku. Schłodzić na patelniach 30 minut na stojakach z drutu. Ostrożnie usunąć bezy z papieru; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Uwaga: bezy Przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do dwóch tygodni.