Słodko-Gorzkie Bezy Czekoladowe

Słodko-Gorzkie Bezy Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj słodko-gorzkiej czekolady bezy. Ten przepis służy 12 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, krem Tatar, białka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto czekoladowe z lodami truskawkowymi i słodko-gorzkim sosem czekoladowym, Bogate ciasto czekoladowe z słodko-gorzką polewą czekoladową, oraz Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Umieść pierwsze 3 składniki w dużej misce i ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Beat przez 1 minutę z dużą prędkością lub aż mieszanina będzie błyszcząca. Delikatnie złożyć w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
5
Mieszankę łyżką do dużej plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym. Wyciąć 1/4-calowy otwór w 1 dolnym rogu torby. Na każdą przygotowaną patelnię wybić zygzak o długości 24 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 225 przez 30 minut z 1 patelnią na Dolnym stojaku i 1 patelnią na drugim stojaku od góry. Obracać Patelnie; piec dodatkowe 30 minut lub do wyschnięcia w dotyku. Schłodzić na patelniach 30 minut na stojakach z drutu. Ostrożnie usunąć bezy z papieru; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Uwaga: bezy Przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do dwóch tygodni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn