Słodko-gorzka tarta czekoladowa może być tylko deser szukasz. Na 13,56 zł / porcja, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 5331 kalorii, 75g białka, oraz 372G tłuszczu. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę migdałową, ciężką śmietanę, sproszkowaną żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodko-Gorzka Tarta Czekoladowa, Gruszka i słodko-gorzka tarta czekoladowa, oraz Bittersweet Chocolate Bourbon Tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, wymieszaj 1 szklankę mąki uniwersalnej z masłem, cukrem, kakao, mąką migdałową i solą na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Papier Ryżowy
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać w jajku, aż powstanie miękkie ciasto. Zeskrobać ciasto na duży arkusz folii i położyć inny duży arkusz folii na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Rozwałkuj ciasto między folią do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Przenieść rundy do blachy do pieczenia i zamrozić, aż firma, 10 minut. Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Zdejmij górną warstwę plastiku i odwróć ciasto na 10-calową karbowaną patelnię z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Wyjmij pozostałą warstwę plastiku i delikatnie wciśnij ciasto na patelnię. Przyciąć ciasto równo z obręczą. Zamrozić do twardości, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Wyłóż skorupę tarty papierem do pieczenia i wypełnij ciężarami ciasta lub fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
8
Piec w środku piekarnika przez 30 minut, aż skorupa tarty prawie się ugotuje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć pergamin i wagi i piec, aż skorupa jest gotowane przez, o 20 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Przenieść do stojaka i ostudzić. Obniż temperaturę piekarnika do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
W średnim rondlu połączyć śmietanę z mlekiem i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
Zdjąć z ognia.
13
Dodać czekoladę i odstawić do stopienia, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
14
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. W małej miseczce ubijamy jajko z żółtkiem, następnie ubijamy 1/2 szklanki kremu czekoladowego. Dokładnie ubij ten krem do kremu czekoladowego w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Wlać nadzienie do skorupy tarty i piec, aż zestaw wokół obręczy, ale jeszcze lekko jiggly w środku, 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Niech tarta ostygnie na stojaku przez 10 minut, a następnie przechowywać w lodówce do ostygnięcia, 2 godziny.
17
W małej misce, posypać żelatynę na mleku i odstawić 5 protokół. W małym rondlu, ubij śmietanę, cukier i kakao na umiarkowanym ogniu, aż cukier się rozpuści, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
Papier Ryżowy
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
18
Zdjąć z ognia. Zeskrobać żelatynę do mieszanki kakaowej, dodać mleczną czekoladę i ubijać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada Mleczna
Cukierki Dla Karłów
Papier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
19
Wylać szkliwo na tartę i rozprowadzić w równej warstwie za pomocą przesuniętej szpatułki. Przechowywać w lodówce tart, aż glazura jest firma, 30 minut.