Słodkie ziemniaki z budyniem z chleba kukurydzianego
Słodkie ziemniaki Supreme z budyniem z chleba kukurydzianego może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.94 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, jajka, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Budyń Z Chleba Kukurydzianego, Pudding Kukurydziany Supreme, oraz Pudding Kukurydziany Supreme.
Instrukcje
Umieść słodkie ziemniaki w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć i gotować, aż ziemniaki mogą być Przekłute widelcem, o 20 protokół.
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Lekko nasmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali. Pokrój babeczki kukurydziane na 1/2 cala rund, przycinając szczyty i dna. Rezerwa przycięte kawałki. Ułóż plastry babeczki kukurydzianej na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Umieść babeczki pod rozgrzanym brojlerem do tostów, o 2 protokół.
Wymieszać puree słodkie ziemniaki, brązowy cukier, masło, i 1 szklanka mleka kokosowego razem w misce, aż będzie gładka. Wymieszać 1 łyżeczkę cynamonu, gałkę muszkatołową i goździki.
W innej misce, ubić jajka z pozostałym mlekiem kokosowym, 1/2 łyżeczki cynamonu i soli, aż będzie gładka.
Umieść arkusz folii na czystej powierzchni.
Umieść 1/2 puszki pasty migdałowej na okładce, przykryj innym arkuszem folii i rozwałkuj pastę migdałową w cienki arkusz o grubości około 1/8 cala. Użyj palców lub plaster kawałki pasty migdałowej kształtować arkusz do wielkości naczynia do pieczenia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W przygotowanym naczyniu do pieczenia ułożyć zapiekankę, wlewając masę jajeczną na muffinki kukurydziane. Przykryj arkuszem pasty migdałowej, przycinając, aby pasowały do naczynia. Naprzemienne kolory, umieść warstwę słodkich ziemniaków na arkuszu migdałów. Łyżką lub pędzlem 1/3 mieszanki brązowego cukru na słodkie ziemniaki. Powtórz, układając jeszcze dwie warstwy słodkich ziemniaków, kończąc na 1/3 mieszanki brązowego cukru. Odstawić dodatkowe słodkie ziemniaki do innego użycia.
Zapiekamy w rozgrzanym piekarniku 20 minut.
Na wierzch posypać reserved muffinki kukurydziane i pianki. Powrót do piekarnika, i piec, aż top jest rumiane, o 20 protokół więcej. Schłodzić 5 do 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.