Słodkie ziemniaki i boczek z kremowym sosem musztardowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać słodkie ziemniaki i boczek Tots z kremowym sosem musztardowym zanurzenie spróbować. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 3G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 814 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, miód, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Słodkie ziemniaki i boczek z kremowym sosem musztardowym, Słodkie Ziemniaki I Chipsy Yam Z Gorącym Sosem Musztardowym, oraz Sassy Sugar Cinnamon słodkie frytki ziemniaczane z kremowym sosem kokosowo-klonowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do słodkich ziemniaków i boczku: zagotować garnek z osoloną wodą.
Dodać ziemniaki i częściowo gotować, o 15 protokół.
Ziemniaki odsączyć i odstawić. Tymczasem, dodać boczek na małej patelni na średnim ogniu i gotować, aż ostry, o 10 protokół.
Przełożyć boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz. Boczek drobno posiekać po ostygnięciu.
Rozgrzać olej do 300 stopni F na patelni z boku. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie, rozdrobnić ziemniaki za pomocą tarki pudełkowej lub przystawki do rozdrabniania na robocie kuchennym.
Umieść 4 arkusze ręczników papierowych na blacie. Wrzuć ziemniaki Na Ręczniki papierowe i złóż ręczniki na ziemniaki. Wycisnąć jak najwięcej wilgoci z ziemniaków, jak to możliwe. (Jest to sztuczka, aby idealne Tater tots; zbyt dużo wilgoci spowoduje małe kawałki ziemniaków wokół patelni podczas smażenia.)
Ziemniaki połączyć z boczkiem, mąką i 1/2 łyżeczki soli.
Dobrze wymieszać, aby połączyć. Uformować mieszankę ziemniaków na małe kłody za pomocą 1 łyżki miarki. Praca w partiach, smażyć tots na patelni, aż złoty kolor, 2 1/2 do 3 protokół. Dostosuj ciepło, w razie potrzeby, aby utrzymać olej w temperaturze 300 stopni F.
Przenieś tosty do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby napędzić nadmiar tłuszczu.
Tots posypać solą, gdy jeszcze ciepłe.
Połączyć majonez, miód i musztardę w małej misce.
Sos posypać solą i pieprzem.
Podawać słodkie ziemniaki i boczek tots gorąco z kremowym sosem musztardowym zanurzenia.