Słodkie, Słone, Pikantne Party Nuts

Słodkie, słone, pikantne orzechy imprezowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 888 kalorii, 20g białka, oraz 73g tłuszczu. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 220 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Mieszanka mielonego kminku, nieprażonych połówek orzechów pekan, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest niesamowite. Spróbuj Sweet ' N ' Salty Party Mix, Słodkie i słone orzechy i żurawina, oraz Słodkie i słone orzechy przyprawione dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i lekko pokryć sprayem do gotowania.
Połącz połówki orzecha włoskiego, połówki orzecha pekan, migdały i orzechy nerkowca w dużej misce.
Dodaj sól, czarny pieprz, kminek, i pieprz cayenne; wrzucić do herbu.
Podgrzać cukier, wodę i masło w małym rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści. Gotować przez 1 minutę i zdjąć z ognia. Powoli wlać mieszaninę masła na misce z orzechami i wymieszać do herbu.
Przenieś orzechy na przygotowaną blachę do pieczenia i rozłóż na jedną warstwę.
Orzechy pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Mieszaj orzechy, aż ciepły syrop pokryje każdą orzech.
Rozłóż na jedną warstwę, wróć do piekarnika i piec, aż orzechy będą lepkie i upieczone, około 6 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.