Słodkie Karmelowe Szarlotki

Need a deser wegetariański? Słodki karmelowy Szarlotka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, skrobię kukurydzianą, ciasto na ciasto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Słodkie Bułeczki Karmelowo-Jabłkowe, Kotlety wieprzowe balsamiczne karmelowe jabłkowe z Zacierem ze słodkich ziemniaków, oraz Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj ciasto do 9-calowego talerza ciasta. Wchodzisz krawędzie pod; flet. Wyłożyć ciasto z kawałkiem folii i ułożyć ciężarki do ciasta lub suszoną fasolę na folii.
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut.
Wyjąć ciężarki ciasta i folię. Schłodzić na stojaku z drutu.
W misce wymieszać cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, 2 łyżeczki cynamonu, sól i gałkę muszkatołową; posypać jabłkami. Rzucaj delikatnie. Wymieszać z karmelem. Łyżka mieszanki jabłek do przygotowanej Skórki.
W misce wymieszać 1/2 łyżeczki cynamonu, mąki i brązowego cukru; pokroić w maśle blenderem do ciast lub 2 noże, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Mieszamy z owsem.
Mieszankę owsianą posypać równomiernie mieszanką jabłkową.
Piec w temperaturze 375 przez 40 minut. Brzegi skorupy z folią.
Piec dodatkowe 10 minut lub aż złoty. Schłodzić na stojaku z drutu.