Słodkie i pikantne Nadziewane Portobellos

Słodkie i pikantne Nadziewane Portobellos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj słodkie i pikantne Nadziewane Portobellos. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,4 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 254 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś kozi ser, oliwę z oliwek, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Z łyżką wynik 55%, to danie jest solidne. Portobellos Nadziewane Słodko-Kwaśnym Szpinakiem, Nadziewane Portobellos, oraz Portobellos Nadziewany Krabem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż pokrojone pieczarki, szalotki, jalapeno i płatki pieprzu w 2 łyżkach oleju, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj wino, musztardę, sos Worcestershire, sos sojowy i miód; gotuj 3-4 minuty dłużej lub do lekkiego zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Posmaruj całe grzyby 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-Cienki-
4
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Napełnij czapki grzybowe mieszanką szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
7
Połącz kozi ser, pomidory i pesto; łyżka na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8
Piecz przez 5-7 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Skrop pozostałym olejem; w razie potrzeby udekoruj bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cienki-Cienki-
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn