Słodkie i pikantne Nadziewane Portobellos

Słodkie i pikantne Nadziewane Portobellos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj słodkie i pikantne Nadziewane Portobellos. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,4 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 254 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś kozi ser, oliwę z oliwek, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Z łyżką wynik 55%, to danie jest solidne. Portobellos Nadziewane Słodko-Kwaśnym Szpinakiem, Nadziewane Portobellos, oraz Portobellos Nadziewany Krabem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż pokrojone pieczarki, szalotki, jalapeno i płatki pieprzu w 2 łyżkach oleju, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj wino, musztardę, sos Worcestershire, sos sojowy i miód; gotuj 3-4 minuty dłużej lub do lekkiego zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Posmaruj całe grzyby 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Napełnij czapki grzybowe mieszanką szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
7
Połącz kozi ser, pomidory i pesto; łyżka na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8
Piecz przez 5-7 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Skrop pozostałym olejem; w razie potrzeby udekoruj bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn