Słodkie Gorące Tofu
Słodkie gorące Tofu jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w butelce, sos hoisin, gotować w torbie ryżu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmięsne danie słodko-kwaśne z tofu i słodkimi ziemniakami, Słodkie Gingery Tofu, oraz Słodki i słony Węgorz Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj tofu, i smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Bulion i kolejne 7 składników połączyć (przez pieprz), dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj imbir, czosnek, i cebula na patelni; smażyć 30 sekund. Wymieszać mieszaninę bulionu; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Dodaj tofu na patelnię; gotować 30 sekund, mieszając delikatnie do herbu. Podzielić ryż równomiernie między każdą z 4 płyt; top każdej porcji z mieszaniną tofu.