Słodkie Ciasto Truskawkowe
Ten przepis służy 16 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Mieszanka cukru pudru, ciasto mix, truskawki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Białe ciasto z nadzieniem truskawkowym i lukrem truskawkowo-waniliowym, Scratch Strawberry Layer Cake With Strawberry Cream Cheese Lukier, oraz Zdrowy biszkopt truskawkowy z lukrem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać ciasto mix i suchą mieszankę żelatyny w dużej misce.
Dodać jajka, olej, wodę i 3/4 szklanki truskawek; ubić mikserem, aż dobrze wymieszać.
Wlać do 2 natłuszczonych i posypanych mąką okrągłych 9-calowych patelni.
Piec 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. W międzyczasie odcedzić pozostałe truskawki.
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubić w cukrze.
Dodać osuszone jagody; dobrze wymieszać.
Trzepać zimnym batem. Ułóż warstwy ciasta na talerzu, rozprowadzając 1 szklankę mieszanki chłodnego ubijania między warstwami. Mróz na górze i na boku z pozostałą mieszaniną chłodnego ubijania. Przechowywać w lodówce.