Słodki i orzechowy marokański kuskus

Słodki i orzechowy marokański kuskus
Słodki i orzechowy marokański kuskus może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, morele, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Słodki i orzechowy marokański kuskus, Steki Jagnięce Z Czterema Paprykami I Orzechowym Kuskusem, oraz Kuskus Marokański.

Instrukcje

1
Wlać bulion warzywny do dużego rondla i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać masło, morele, daktyle i rodzynki. Gotować przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
DaktyleDaktyle
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z kuskusem. Przykryć i odstawić na 5 minut. Wymieszać z cynamonem i prażonymi migdałami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
KuskusKuskus
MigdałyMigdały

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn