Słodka tarta cebulowa z pokrzywą, szczawiem i jajkiem w koszulce
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać słodki Tart cebulowy z pokrzywy, szczaw & gotowane jajko spróbować. Jedna porcja zawiera 961 kalorii, 20g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.89 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz płatki pieprzu, rosół z kurczaka, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta szczawiowo-cebulowa, Jajka Gotowane W Maślanym Szczawiu, oraz Do góry nogami tarta ze słodkimi ziemniakami i cebulą dla podobnych receptur.
Dodać szalotki i gotować, mieszając o 3 protokół, aż nieco zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Dodać czosnek i gotować kolejną minutę z dwóch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
5
Dodaj wszystkie warzywa na patelnię wraz z bulionem z kurczaka. Dusić zieleninę około 20 minut, często mieszając, aż wilgoć prawie odparuje. Wyłącz ogrzewanie i odłóż je na bok.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Zieloni
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Połóż jeden arkusz kupionego w sklepie ciasta francuskiego na blacie przed sobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na Pół
7
Posypać równomiernie ¼ t suszonego majeranku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majeranek Suszony
8
Połóż drugi arkusz na górze.
9
Zwiń oba arkusze razem w szorstki kwadrat 16×16 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
10
Pokrój to na 4 mniej więcej 8×8 cali kwadratów. Rustykalne kształty są w porządku. Przenieść kwadraty do dwóch pergaminu wyłożone blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce.Roztopić masło w dużej patelni saute ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać cebulę i kilka szczypt soli. Cebulę gotować, często mieszając, około 3 protokół. Następnie kontynuuj gotowanie, niezakłócone, aż zaczną brązowieć na krawędziach. Wymieszać cebulę i gotować jeszcze kilka chwil niezakłócony dalej brązowy cebulę teraz w kontakcie z dnem patelni. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać liść laurowy, płatki czerwonej papryki, Jeśli za pomocą i pozostały majeranek. Kontynuuj gotowanie, często mieszając, aż cebula będzie lekko złota, około 15-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Usuń liść laurowy i dostosuj przyprawę.Wyjmij rozwałkowane kwadraty ciasta z lodówki. Podzielić mieszaninę cebuli równomiernie między placami ciasta pozostawiając 1-cal lub tak granicy. Fold te granice nad sobą tworząc podniesioną krawędź. Zagniataj ciasto dookoła, aby zapewnić dobre uszczelnienie.
Piec, aż skórka będzie złotobrązowa około 35 minutes.To serw.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
15
Zieleninę rozgrzać na średnim ogniu, często mieszając. W tym samym czasie doprowadzić garnek z wodą na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
16
Dodaj ocet do wody. Rozbij jajko, utrzymując żółtko w takcie i ostrożnie wlej je do małego ramekina. Zanurz ramekin w gotującej się wodzie, pozwalając trochę wody do ramekina. Gdy Jajko zacznie wybielić ostrożnie wlać je do gorącej wody. Użyj łyżki, aby delikatnie zwinąć jajko w wodzie, zanim pozwoli mu osiąść na dnie. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami. Gotować je 3 minuty i nie więcej. Za pomocą łyżki szczelinowej ostrożnie przenieś jajka na podgrzaną płytę.Wierzch każdej tarcie cebulowej z dużą ilością zieleni, a następnie po jednym jajku w koszulce na tarcie.