Słodka Sałatka z gruszki i Gorgonzoli z rukolą, rukolą, orzechami włoskimi i miodem z kwiatu pomarańczy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słodkiej gruszki i sałatki z Gorgonzoli z rukolą, rukolą, orzechami włoskimi i miodem z kwiatu pomarańczy. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej z orzechów włoskich, miód z kwiatów pomarańczy, gorgonzolę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sałatka gruszkowa z boczkiem, Gorgonzolanem i kandyzowanymi orzechami włoskimi, Ciepła Tarta Gruszkowo-Gorgonzolowa Z Sałatką Z Orzechów Włoskich I Rukoli, oraz Słodkie wstążki gruszki Ricotta z prażonymi miodowymi orzechami włoskimi i figami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Gruszki pokroić na pół wzdłuż. Każdą połówkę pocierać szczyptą soli. Umieść pergamin na tacy wystarczająco dużej, aby pomieścić gruszki, i rozłóż cukier na papierze. Powinna być warstwa 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Połówki Gruszek W Syropie
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Połówki gruszki wyłożyć na cukier i piec 1 godzinę. Gdy gruszki są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, usuń rdzenie i pokrój je w poprzek na 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Sok z cytryny włóż do salaterki z solą i pieprzem i wymieszaj, aby rozpuścić sól, a następnie ubijaj w oleju. Ułóż plastry gruszki 1 gruszka na talerz, w 1 warstwie na środku płyty, pozostawiając 3-calową szczelinę w środku dla rukoli i rakiety. Rozsypać ser, a następnie orzechy włoskie na gruszki, a następnie skropić miód na wierzchu orzechów włoskich i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część