Słodka Polewa Z Ricotty

Słodka Polewa Z Ricotty
Need a przystawka bezglutenowa? Słodka polewa z ricotty może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zimną bitą polewę, cukier puder, oryginalny ser ricotta polly-o i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ricottan i polewa ze szpinakiem, Moussaka z polewą Halloumi i serem Ricotta, oraz Sernik cytrynowy Ricotta z polewą truskawkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić ricottę, cukier, sok z cytryny i wanilię w pojemniku na Robot kuchenny; przykryć. Proces do gładkiej. Łyżka do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Ser RicottaSer Ricotta
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać ubitą polewę; wymieszać trzepaczką do wymieszania. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn