Słodka Polewa Z Ricotty
Need a przystawka bezglutenowa? Słodka polewa z ricotty może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zimną bitą polewę, cukier puder, oryginalny ser ricotta polly-o i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ricottan i polewa ze szpinakiem, Moussaka z polewą Halloumi i serem Ricotta, oraz Sernik cytrynowy Ricotta z polewą truskawkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ricottę, cukier, sok z cytryny i wanilię w pojemniku na Robot kuchenny; przykryć. Proces do gładkiej. Łyżka do średniej miski.
Dodać ubitą polewę; wymieszać trzepaczką do wymieszania. Kryć się.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.