Sól morska i popękany pieprz chipsy Pita
Sól morska i popękany pieprz chipsy Pita jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 72 porcjami. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 7 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Paprykowe chipsy ziemniaczane z dipem cebulowym, Niedzielny Brunch: naleśniki z mąki kukurydzianej z miodem, solą i pękniętym czarnym pieprzem, oraz Domowe chipsy Pita z dipem z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy chlebek pita podzielić na 2 rundy.
Pokrój każdą rundę na 8 klinów.
Umieść kliny na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Szczotkuj szorstką stronę każdego klina olejem.
Piec w 350 przez 15 minut lub do chrupkości.
Przenieść do stojaków drucianych do ostygnięcia.