Sól morska i popękany pieprz chipsy Pita

Sól morska i popękany pieprz chipsy Pita
Sól morska i popękany pieprz chipsy Pita jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 72 porcjami. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 7 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Paprykowe chipsy ziemniaczane z dipem cebulowym, Niedzielny Brunch: naleśniki z mąki kukurydzianej z miodem, solą i pękniętym czarnym pieprzem, oraz Domowe chipsy Pita z dipem z czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy chlebek pita podzielić na 2 rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
2
Pokrój każdą rundę na 8 klinów.
3
Umieść kliny na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Szczotkuj szorstką stronę każdego klina olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Piec w 350 przez 15 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść do stojaków drucianych do ostygnięcia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W21 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn